torsdag 28 juni 2007

Länge sen nu...





Tiden går så otroligt fort! Sen i mars har det hänt massor... Tvåändsstickningen tar fart, trodde inte det skulle gå att få upp farten så pass mycket som det tydligen gör. Nu har de projekten vilat lite till förmån för andra stickningar, broderier och lite sömnad. Känner att armarna kräver omväxling. Lägger till några bilder nederst på sånt som "hänt"... Såpfot har hunnit vara här tre härliga och omväxlande veckor. Fick besöka hans mor. En riktig skatt visade det sig. Damen har varit med under tiden för hemslöjdens uppbyggnad så hon visade en skatt av underbara handarbeten gjorda i material som idag inte går att få tag på. Vilken lycka att iallafall få se dessa dukar, twistsömsbroderier och fantastiska små väskor hon skapat under de gyllene åren.

Nu blir det hundar ett tag framöver. Hela belgargänget ska samlas i Arboga för ett "MH-test". MH står för mental hälsa. Klokt tycker jag, att testa hundarnas mentala hälsa innan man sätter in dom i avel så att man vet säkert vad man har att göra med. Har fått löfte om att följa med och se hur det går till så det blir en helg på camping.... Ja, ni som känner mig vet ju att det är väl inte riktigt min melodi, men för att få umgås med ljuvliga hundar en hel helg kan nog t o m jag bita ihop.
Nu ska vi se om jag får till det med bilder....


Babyfilt i Lanette, garn från Nystvindan... Underbar....
Kudde, materialet inköpt för länge sen från Broderamera på hemslöjden i Västerås men av nån outgrundlig anledning blev den inte klar förrän nu... Nån som känner igen sig *L*. Idag har jag dessutom hittat ett lämpligt bakstyckestyg så nu kan jag göra den helt färdig! Längtar... älskar allmogebroderiernas naiva frodighet...