söndag 9 december 2007

Tiden går

skymningen kommer redan vid halv tre. När vi inte har nån snö blir det så oerhört uppenbart! Satt och sydde i ett svart tyg vid den tiden häromdagen och tja... det är väl bara att erkänna att man passerat 40.... Det sätter sina spår. Nu återgäldas detta att jag förut skrattat åt "åldringar" som gått omkring och tänt lampor. Men det är sånt man får ta. Värre kunde det vara. Göran har lovat mig ett sånt där snyggt förstoringsglas att hänga runt halsen och så får man väl uppdatera lamporna lite. Den som vill skratta åt mig får så gärna göra det så... det bjuder jag på.

Stickcafé igår... Alltid lika trevligt! De som blivit "stammisar" börjar kännas som vänner vid det här laget och jag kommer att sakna det gänget enormt. Men de har lovat finnas kvar när jag kommer tillbaks och i möjligaste mån ska vi upprätthålla kontakten via datorn. Stickprojekten som passerat börjar vara många! En del av dessa finns dokumenterade på Mälarmaskans blogg. Under våren ska Johanna Wallin komma på ett inspirationsbesök. Inte bestämt ännu vad man ska jobba med då. Johannas specialité är väl snoddar och muddar, men jag tycker mig ha sett även miniatyrstickning på hennes sida och då har vi en mästarinna i vår grupp! Damen som gjorde Mälarmaskans "ruta". (se Mälarmaskans blogg)

Själv har jag bl a slutfört en "Snödroppe". Sjalen som föreningen Sticka bjuder på mönster till. Oj vad den var rolig att göra. Använde Naturgarns tunnaste ullgarn. Helt underbart att sticka i. Finns på Nystvindan.

Inga kommentarer: