måndag 10 september 2007

Lång helg blev det...

stickcafé i lördags. Kul att träffas igen! Ja, den här gången kom jag ihåg att gå dit. Vi har pratat om att under hösten dels anordna en utställning, dels ha någon form av kursdag där vi bjuder in en föreläsare/lärare. Alltid härligt med inspiration och nytänk! Mer info kommer att komma på Mälarmaskans blogg när datum är spikade.

Glöm inte slipsstickartävlingen!

Har du förslag på logga/kännetecken för Mälarmaskan? Maila mig...

Och Göran han snurrar runt därborta på den andra kontinenten... Just nu tror jag han är i Uganda men jag har inte hört nåt på ett tag. Ska sen vidare till Tanzania. Flygresor båda turerna. Men sen ska den lyckosten få åka bil genom Tanzania till Uganda! Åååå.... den som fick vara med ändå...

Har förutom stickcaféet även haft besök av en god vän, åt middag hemma tillsammans. Man glömmer hur trevligt det är att ha matsällskap när man bor ensam. Maten blir mycket godare när man har någon att prata med.
Var och tittade på Eskilstuna Brukshundsklubbs utställning igår. Härligt att se så många glada hundar och hundägare. En deltävling innehöll uppvisning av barn! Alltså... man visade inte upp sina barn.... barn visade upp hundar. Otroligt vad dom är duktiga. Hanterade med lätthet vovvar som var lika stora som de själva. Är det barnen eller hundarna som är snälla och kloka?

Dags att ge sig ikast med en spårsele åt Dahro. Har fortfarande inte fått kläm på den exakta funktionen/konstruktionen så det får bli experiment utifrån bilder och sen test i verkligheten. Hoppas husse har tålamod att pröva sig fram till optimal funktion. Ska sy någon söm med självlysande tråd och se om det är till nytta månne. Himla kul grej! Självlysande sytråd... undrar om det håller i tvätten? Ska testa och rapporterar senare...

Ha en härlig dag i ruskvädret. Som gjort för hett te och goda samtal.

Inga kommentarer: