tisdag 1 december 2009

Jobbat inatt

och nyss vaknat. Har hört av Göran så allt är väl. Igår på dagen fick jag följa med min daghund och hennes matte till veterinären. Lilla vovven har fått några knepiga knölar som veterinären tog en biopsi på. Huvva, det är inget trevligt att se djur sövas och bli skurna i även om det är små ingrepp! Men det verkar ha gått bra, nu är det bara att vänta på resultatet, tack och lov verkar det komma före jul. Vore inget kul för dom att behöva vänta över helgerna! Tror inte det är nåt farligt, vovven är pigg som en mört, men man vet ju inte och ju tidigare man kan få koll på elaka celler som överagerar, desto större chans att kunna göra nåt åt det.

Natten var jättelugn, men då blir det ju istället tid för samtal. Det är alltid roligt att få prata en stund. Taxichaufförer har sett det mesta och jag lär mig mer om stan och folket här än vad jag gjort under alla mina 19 år här! Eller åtminstone får jag perspektiv jag aldrig haft. Och inte bara om stan, vi har chaufförer från många olika länder så det blir lite omvärldskunskap också. Vilket jag definitivt behöver, har alltid haft en väldigt snävt perspektiv med mestadels sverige som referensram. Numera är det givetvis en övergiven värld, inget blev sig likt sen jag träffade Göran. Men det är mycket att ta igen. Stora luckor i allmänbildningen som behöver fyllas på.

Ska försöka sticka lite nu när jag fått kontakt med maken igen och återfått lugnet (fast jag var inte så särskilt orolig, den här resan vet jag kommer att innebära långa uppehåll i kommunikationen). Blir inte så mycket mer gjort inför marknadsdagarna i helgen, ska göra några iögonfallande småsaker bara. Jobbade på bra förra veckan så förrådet är lite förnyat. Nu är det några liggande beställningar som ska utföras och så vill jag försöka avsluta mina egna projekt som väntar så snällt.

1 kommentar:

Pysselkiisen sa...

Vill tipsa om den tävling jag har på min blogg nu! Den är sponsrad av underbara butiken By hands. Gå in och titta här:

http://pysselkiisen.blogspot.com/2009/12/tavling-hos-pysselkiisen.html