torsdag 23 november 2006

Inget bloggande på hela dagen

betyder inte overksamhet, snarare tvärtom. Har jobbat på med mitt stora projekt, tog mycket längre tid än jag trodde men nu ligger det i tvättmaskinen så snart är det klart för leverans.

Min älskade såpfot ringde från Kenya där han varit på intervju idag. Regnade och var "bara" 15-20 grader. Avundas honom lite äventyret att få vara där en sväng även om det blev kort den här gången. Skulle gärna vara med! Man kan väl sticka i Afrika likväl som i Eskilstuna.

Igår satt jag och tittade efter stickböcker på internetbokhandlar. Kunde konstatera att Internetbokhandeln hade bäst pris på de stickböcker jag jämförde. Överraskande, jag trodde Adlibris låg lägst!?! Nån som har bra tips på böcker med vackra spetsmönster???

Satt också och tittade på stickbloggar. Oj vad det finns många! Imponerande!!! Med tanke på detta enorma intresse känns det rätt sjukt att om man går in på Pressbyrån och tittar på tidningsurvalet finns det max sju tidningar om stickning/textil (då är det en stor Pressbyrå) medan det finns hundratals om datorer eller motorcyklar eller nåt annat dyrt och (förlåt alla, jag gillar både datorer och MC) onyttigt. Himla konstigt!!! Är det så att vi som är intresserade av textil verkligen utövar vårt intresse och inte har tid att skriva eller läsa tidningar och sitta och drömma eller vad?!? Men antalet bloggar tyder på att tid finnes så det måste vara nåt annat som styr. Teorier....

Stänger datorn för idag, armarna och själen gillar inte riktigt att sitta här även om min hjärna gör det. Ska göra ett par söta pulsvärmare innan jag återgår till den större stickningen. Efter mastodontprojektet känns det skönt med nåt som blir klart på ett tjillevipp...

Ha det så skönt ute i cyberspace och på återhörande. Tack för alla mail som kommit redan!

2 kommentarer:

ingalill sa...

Kul att läsa även för en amatör...jättebra Monica.
Ingalill

Monica sa...

Tusen tack!
/Monica