måndag 7 januari 2008

Hektiska helger och ett stort beslut...

Helgerna blev intensiva! Har varit i Jönköping hos Görans mor som föll illa och hamnade på sjukhus där ortopedavdelningen var stängd pga vinterkräksjuka. Därefter mellanlandning i Östersund innan fortsatt resa till Östersund. Där väntade ljuvliga barn, barnbarn, syskonbarn, moster och andra släktingar på att få rå om oss. Samtidigt som någon sorts framtidsplanering skulle göras och genomföras. Nerresan tillbaks till Eskilstuna var ett äventyr i sig med halv snöstorm och hala vägar. Men allt gick bra! Nu börjar livet!!!

Idag har jag formellt sagt upp mig och också informerat Försäkringskassan om att på fredag lämnar vi landet (= ingen ersättning därifrån i fortsättningen). Försöker kommunicera med vänner och arbetskamrater samtidigt som lägenheten ska göras iordning för att bli övergiven en tid och så ska det packas för några månader framöver. Många nystan ska med! Var till Nystvindan och rensade hennes hyllor före nyår. Man har väl prioriteringarna klara för sig...

Så... den här veckan blir det nog inte så mycket bloggande heller. Lördag morgon kliver vi förhoppningsvis ur planet i Nairobi och sen är det bara att med is i magen se vad som väntar. Tror inte de kvarteren vi ska bo i är så påverkade, än i allafall. Kommer att försöka skriva löpande om vad som händer och sker och hoppas på kontakt med er alla hemma i Sverige också.

Håll en tumme att det här var rätt val.

3 kommentarer:

Agneta sa...

Lycka till och jag tror att du gör rätt. Hinner du ner till Nystvindan en stund på onsdag kväll?

Monica sa...

Tack!
Så bra att du påpekade att det är Stickkafé på onsdag! Ska självklart försöka komma en stund iallafall. Saknar er alla redan så det känns bra att fylla på lite innan man åker.

Ingalill sa...

Visst gör du rätt! Det ska bli intressant att läsa om dina upplevelser och tankar. Lycka till Monica.