torsdag 24 april 2008

Som vanligt knas med det mesta....

Strömmen var borta ett tag men är nu åter, inget kallvatten i köket och internet krånglar på alla sätt det kan... Men annars är det rätt ok.

Var på dykklubben igårkväll. Trevligt! Inte så många där men det var kul. En lite yngre tjej har fått ansvar för bl a baren och hon är på alerten! Har infört "kvällens drink" där de mest omöjliga drinkar testas och på Valborgsafton blir det stort party med bergsklättrarklubben och ett liveband. Har erbjudit mig att hjälpa till först på dagen med möblemang och dekorationer och sen i baren på kvällen. Oj vad det ska bli kul att få jobba i bar igen om så bara för en kväll!!!

Söndag ska vi åka med övriga fyrhjuldriftskörande människor till Nakuru nationalpark. En resa på ungefär tre timmar bara så det blir över dagen. Vi var där förra gången jag var hit ner så vi vet att där blir det många roliga djurspaningar. Hoppas bara att regnet inte öser ner som det gör idag.

I landet som sådant verkar det rätt lugnt för närvarande, men jag hör ofta sirener tjuta utanför så något är det som inte är bra. Vi får väl se vad som händer framöver...

Inga kommentarer: