onsdag 28 november 2007

Aftonbladet idag....

ytterligare en vanvettig misshandel här i Eskilstuna. Varför???

Vad är det för fel på människor idag? Vårt kunnande ökar. Utbildningarna blir längre och längre. Vi har tillgång till allt mer information. Både information om allt ont och jäkligt som finns i världen, information om effekterna av att göra varandra illa både fysiskt och psykiskt, information om hur man kommunicerar. Ändå väljer de som lever mitt i detta informationsflöde att ta till det mest primitiva av alla kommunikationsmedel. Knytnävarna, ev med tillsats av något avskyvärt tillhygge om man är av den fegare sorten.

Grupper av ungdomar/människor idag verkar ha trillat tillbaks till stenåldersnivån totalt. Iallafall anammat de sämsta delarna av stenåldersfolkens beteenden.

Det finns bara ett enda ord för beteendet! PATETISKT!

Alla fina, goda, kloka människor som jag vet finns här. Ge inte upp! Låt inte dessa varelser ta över stan. Ut på gator och torg och lev ert vanliga liv. Var inte rädda för att markera missnöje med dåligt beteende. Vuxna har ett samhällsansvar, ta det. Det är en oerhört viktig del av vår demokrati och det samhälle våra förfäder slet för att skapa. Att alla deltar och tar ansvar. Det är dags att vi säger ifrån och återtar stadens gator och torg

Inga kommentarer: