onsdag 5 mars 2008

Morgon

och en hel del kommentarer och mail som väntade idag! Jättekul!!! Ser fram emot vad som kan trilla in under dagen, tänker på sysselsättningsmöjligheter men också möjligheten att diskutera olika saker. Finns det något roligare!

Måste ut och shoppa lite under dagen bara, morötter! Ååå... dessa underbara kenyanska morötter. Och så ska det bli något typiskt svensk på middagsbordet idag, har inte bestämt vad än. Borde man göra innan man går och handlar va? Smör måste införskaffas så jag kan göra ett försök med Mangomuffins där man rullar mangobitarna i potatiskmjöl enligt förslag från Pärlmudden. Lät som en bra idé för att hålla kvar smak och känslan av att man får något att bita i. Vad heter potatismjöl på engelska???

Stickar remmen till dominostickningsväskan i mosstickning med en pytteliten fläta inlagd på bara några varv som dekoration. Måste få tag på en stor knapp också, gjorde ett stort knapphål fram för att hålla nere fliken på väskan.

Sova blev det dåligt med inatt... Man pratar om att det är myggigt i sverige och framförallt i norrland, men jag har då aldrig varit så myggbiten som här! Pratar om att skaffa myggnät, verkar vara enda lösningen på natten iallafall. Nu har vi försökt med ett antal mirakelmedel mot mygg, men det blir lika knöligt och kliigt på kroppen ändå... Eller, kanske flanellpyjamas är ett lika säkert kort! Hm... ska kolla om det finns någonstans...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Här i norr har vi myggfritt just nu -22 lät intressant med mangomuffins
Hälsningar Mona från norrbotten

Monica sa...

Myggfritt... underbart... njut... Gick och la mig imorse sen Göran gått till jobbet men det var en liten rackarns mygga som envisades med att flyga omkring mig så det var svårt att sova.

Fíck inte till några muffins igår, gjorde slut på mjölet till matbröd, men ska prova imorgon! Recension kommer :-)

/Monica